Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pomazánka z tresčích jater

0.0
Pomazánka z tresčích jater

Postup přípravy

100gr. másla
tresčí játra z konzervy
citrónová šťáva
půl litru mléka
lžíce hrubé mouky
kousek cibule
lžička sekané pažitky

Uvaříme kašičku z mléka a mouky. Vychladlou přidáváme po lžičkách k máslu a utřeme ji pak s játry. Přidáme jemně sekanou cibulku, pažitku a citrónovou šťávu. Pomazánku mažeme na chlebíčky, zakapeme citrónovou šťávou, zdo-bíme petrželkou, plátky rajčat, okurek a sypeme cibulkou najemno nakrájenou.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie